Організація харчування

Договір харчування:

Тендерна документація харчування:

Обґрунтування закупівлі

1. Примірне меню для харчування дітей віком від 6-10 років 

2. Примірне меню для харчування дітей віком від 10 років 

 Анкетування якості харчування 

Результати анкетування батьків з питань харчування дітей

у ліцеї № 37 ЛМР

Опитування проходило 03.02. по 22.02.2023

Загальна кількість опитаних - 301.

Результати :

1. Чи влаштовує Вас харчування дитини в навчальному закладі ?

а) так -255

б) ні - 26

в) важко відповісти - 20

2. Оцініть, будь ласка, як організовано харчування у навчальному закладі:

а) відмінно -119

б) добре -115

в) задовільно - 0

г) погано -24

д) важко відповісти -43

3. Чи цікавитеся Ви щоденним меню в їдальні ?

а) так - 155

б) ні - 47

в) іноді- 99

4. Чи харчується Ваша дитина в шкільній їдальні із задоволенням ?

а) так - 161

б) ні - 83

в) важко відповісти - 57

5. Чи завжди Ваша дитина з'їдає свою порцію в їдальні навчального закладу?

а) так - 259

б) ні -26

в) важко відповісти - 16

6. Чи змінились умови організації харчування учнів в шкільній їдальні ?

а) так - 201

б) ні - 87

в) важко відповісти - 13

7. Хто, на Вашу думку, повинен здійснювати контроль за організацією харчування в закладі освіти ?

а) департамент освіти - 25

б) місцеві органи управління освіти - 33

в) адміністрація закладу освіти - 167

г) батьківська громада - 55

д) батьківський комітет разом з адміністрацією навчального закладу - 21

8. Яка із страв, запропонованих в асортименті їдальні, подобається Вашій дитині найбільше ?

а) Каша з котлетою - 6

б) Макарони з котлетою - 167

в) Каша з сосискою - 11

г) Картопля варена (пюре) - 36

д) Салати з овочів - 44

г) Плов - 23

д) власний варіант - 14 (котлети з макаронами; швецький стіл найкраще!; курячі нагітци; вареники, сирники, салати; куряча відбивна).

9.Які експериментальні форми харчування видаються Вам привабливими і доцільними в закладі освіти ? (оберіть один варіант)

а) кейтерінг - централізована доставка обідів - 15

б) «шведський стіл» - подача їжі, коли страви виставляються поруч і споживачі можуть вибирати їх на свій смак - 181

в) можливість самому приготувати їжу - 5

г) «інтернет-меню» - можливість вчителів, батьків та учнів обирати меню через мережу Інтернет. - 100

10. Вкажіть, будь ласка, Ваші пропозиції та побажання щодо поліпшення організації харчування у навчальному закладі:більше овочів та фруктів; швецький стіл; більший асортимент; булочки та інша випічка; свіжа випічка, яку б готували у їдальні; сучасний ремонт харчоблоку; менеше страв з несвіжого м'яса; більше страв з овочів; не продавати солодощі; можливість встановити мобільного додатка "інтернет меню". 

Оцінювання якості харчування в ліцеї № 37 ЛМР

Охоплено класи : 4-А, 4-Б, 5-А, 5-Б, 6-А, 6-Б, 7-А, 7-Б, 8-А, 9-А, 9-Б, 10-А

Загальна кількість опитаних - 252.

Дата проведення анкетування 03-21 лютого

Анкета оцінки якості харчування здобувачів освіти у ліцеї № 37 ЛМР

1. Чи підтримуються у Вашій родині звички здорового харчування?

а) так 199

б) ні 10

в) важко відповісти 43

2. На уроках з яких предметів Ви дізнаєтесь про правила здорового харчування?

а) біології 46

б) природознавства 15

в) основ здоров'я 158

г) хімії 7

ґ) фізичної культури 15

е) мови та літератури 1

ж) курсу за вибором з проблеми здорового харчування 8

з)Інше: 51 (Курс "Я досліджую світ")

3. Якими послугами шкільної їдальні Ви користуєтеся?

а) снідаю 48

б) обідаю 146

в) не користуюсь послугами шкільної їдальні 67

4. Як Ви оцінюєте гаряче харчування в школі?

а) смачно 141

б) несмачно 43

в) Власний варіант: 72

5. Як Ви оцінюєте обсяг порцій гарячого харчування в школі?

а) вистачає 141

б) не вистачає 63

в) Власний варіант: 48

6. Вкажіть, що Вас не задовольняє в організації харчування у шкільній їдальні? Виберіть те, що вважаєте за потрібне:

а) Недостатній асортимент страв та напоїв 116

б) Ціни надто високі 140

в) Недотримання санітарно-гігієнічних вимог 37

г) Страви надто холодні для споживання 23

ґ) Обсяги порцій (порції замалі) 70

д) Низька якість страв та напоїв (несмачна, переварена їжа) 19

е) Якість продукції не відповідає ціні 9

є) Ставлення обслуговуючого персоналу 3

ж) Власний варіант: 5

7. Вкажіть чи задоволені Ви асортиментом та якістю продукції, яку можна придбати у шкільному буфеті?

а) Так 107

б) Ні 14

в) Не зовсім111

г) Власний варіант: 19

8.Чи підвищилася за останній рік якість харчування в закладі освіти, в якому Ви навчаєтеся?

а) Так 139

б) Ні 113

9.Які експериментальні форми харчування видаються Вам привабливими і доцільними в закладі освіти?

а) кейтерінг - централізована доставка обідів 36

б) «шведський стіл» - подача їжі, коли страви виставляються поруч і споживачі можуть вибирати їх на свій смак 130

в) «мультипрофільне меню» - мультипрофільне харчування з урахуванням рецептури страв, розробленої Євгеном Клопотенком 30

г) «інтернет-меню» - можливість батьків та учнів обирати меню через мережу Інтернет 101

ґ) Інше: 7

10. Ваші пропозиції щодо покращення якості та організації харчування у шкільній їдальні та шкільному буфеті: Збільшення порцій, фрукти, грузинський хліб, більший асортимент їжі та напоїв; збільшення кількості страв, краща подача страв, зменшення цін, шведський стіл, більше продуктів; зниження цін, більший асортимент; поставити термінал, оплата за допомогою картки, оновити посуд, добавити салат цезар, хот-доги, хотілось би частіше пюре та гречку, подавати частіше сирники, більший асортимент їжі, чистий посуд та столи, фрукт; підвищення якості подачі страв, покращення меню, піца, десерти, пацакотта, меню Клопотенка, білети на черги, Галицька здоба; більше солодощів та якісної їжі, зробити їдальню як в Америці, суші та піца, добавити фас-фуд; попкорн і більше напоїв, знизити ціни і більше порцій, різні булки та випічки, поновити обладнання, чіпси; фрукти та овочі, салати, побільше смаколиків, збільшення позицій меню, багато капусти, щоб завжди були круасани. 

Результати анкетування вчителів з питань харчування

у ліцеї № 37 ЛМР

Опитування проходило 03.02. по 22.02.2023

Загальна кількість опитаних - 42.

Результати :

1. Чи підтримуєте Ви звички здорового харчування?

а) так - 40

б) ні - 0

в) важко відповісти - 2

2. Якими послугами шкільної їдальні Ви користуєтеся?

а) снідаю - 2

б) обідаю - 9

в) не користуюсь послугами шкільної їдальні - 31

3. Як Ви оцінюєте гаряче харчування в ліцеї?

а) смачно - 29

б) несмачно - 3

в) Власний варіант - 10: посередньо, відгуки чула позитивні, зі слів учнів смачно, не можу сказати бо не відвідую їдальню.

4. Як Ви оцінюєте обсяг порцій гарячого харчування у ліцеї ?

а) вистачає - 33

б) не вистачає - 4

в) Власний варіант- 5

5. Вкажіть, що Вас найбільшене задовольняє в організації харчування у шкільній їдальні?

а) Недостатній асортимент страв та напоїв - 15

б) Ціни надто високі - 8

в) Недотримання санітарно-гігієнічних вимог - 0

г) Обсяги порцій (порції замалі) - 7

д) Ставлення обслуговуючого персоналу - 0

в) Мене все задовільняє - 12

6. Вкажіть чи задоволені Ви асортиментом та якістю продукції, яку можна придбати у шкільному буфеті ?

а) Так - 18

б) Ні - 13

в) Не зовсім - 8

г) Власний варіант - 3

7.Чи підвищилася за останній рік якість харчування в закладі освіти, в якому Ви працюєте ?

а) Так - 14

б) Ні - 28

8. Хто, на Вашу думку, повинен здійснювати контроль за організацією харчування в закладі освіти ?

а) департамент освіти - 0

б) місцеві органи управління освіти - 14

в) адміністрація закладу освіти - 15

г) батьківська громада - 4

д) батьківський комітет разом з адміністрацією навчального закладу - 9

9.Які експериментальні форми харчування видаються Вам привабливими і доцільними в закладі освіти?

а) кейтерінг - централізована доставка обідів - 3

б) «шведський стіл» - подача їжі, коли страви виставляються поруч і споживачі можуть вибирати їх на свій смак - 28

в) можливість самому приготувати їжу - 4

г) «інтернет-меню» - можливість вчителів, батьків та учнів обирати меню через мережу Інтернет - 7

10. Ваші пропозиції щодо покращення якості та організації харчування у шкільній їдальні та шкільному буфеті: збільшити асортимент вибору, розрахунок карткою. 

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати